Mail: info@shamanportalen.dk

Sms og Mobilepay (Per): 26215686

Shamanportalen Logo Sort

Velkommen til lysarbejde og healing,
hvor vi mødes forskellige steder i Danmark

Christa Malherbe | Kamilla Landsholt | Per Mygind

Om Shamanportalen

Her på siden kan du læse mere om Shamanportalen og læse om Christa Malherbe, Kamilla Landsholt og Per Mygind. Du finder også link til vores hjemmesider.

Om Shamanportalen

Vi har alle tre en indgående nutidsshamanistisk uddannelse ved Marianne Lane, og et længere uddannelsesforløb indenfor bevidsthedsbalance og -udvikling.

Der i gennem, har vi opbygget et stærkt samarbejde inden for healing og moderne shamanistisk arbejde.

Du kan læse lidt mere om os hver især nedenfor, hvor der også er links til vores hjemmesider. Vil du vide mere om Shamanportalen, kan du følge os på Facebook

Om Kamilla Landsholt

Jeg arbejder ud fra en moderne shamanistisk forståelse om energi og healing.

Opdateres <3

Om Per Mygind

At blive undervist på skoler og på kurser er én ting. En anden form for undervisning er den indre. Den hvor man bliver guidet. Den hvor man får en enkelt lille puslespilsbrik af universet. Men dog er hele grundlaget for min egen undervisning baseret på Visdomsskolen for Moderne Shamanismes undervisning. Det har givet mig et solidt udgangspunkt og forståelse.

Det er også den form for indre undervisning der har sendt mig til Assisi, hvor jeg åbnede for healingen “Erkendelsestilstanden fra Assisi”. Den har sendt mig til Malta, hvor jeg mødte Tempelridderne og åbnede for “Nøglen fra Malta”. Og nu er denne mulighed med Shamanportalen dukket op.

Om Christa Malherbe

Jeg arbejder gennem shamanistiske metoder, med at holde det højeste og bedste for dig og dine ønsker. Jeg rækker ind i dit mørke ubevidste, healer og transformerer, således din kraft, visdom og styrke balanceres ind i din hverdag, skaber trivsel, åbner til magiske muligheder, som er din fødselsret.   

Jeg er underviser og mentor på Visdomskolen for Moderne Shamanisme. Og i lære som Moderne Shaman(inde) hos Marianne Lane.