Mail: info@shamanportalen.dk

Sms og Mobilepay (Per): 26215686

Shamanportalen Logo Sort

Velkommen til lysarbejde og healing,
hvor vi mødes forskellige steder i Danmark

Christa Malherbe | Kamilla Landsholt | Per Mygind

Ekstra mulighed for deltagelse

Du kan være med i energien på vores ture. Det foregår som fjernhealing, hvor du bliver taget med i arbejdet og healingen.

Arbejdet varer tre timer (med mindre andet er angivet ved de enkelte ture). Og du kan forvente at energien vil åbne sig i dagene op til samt arbejde videre i dagene efter. Du kommer med i en lukket facebookgruppe for deltagere, en lukket facebookgruppe for deltagere, hvor vi så godt som muligt løbende vil dele små skriv og billeder fra dagen. Ligesom der i gruppen er plads til delinger, spørgsmål og fællesskab om energiarbejdet. 

 

Aktivering af personlig talisman

Du får, ligesom dem som deltager fysisk, aktiveret en talisman med energien fra stedet og en personlig healing, som også tager udgangspunkt i arbejdet på stedet. 

Du vælger selv din talisman som skal aktiveres. Gerne et smykke, sten eller en krystal, men det kan også være et maleri eller ikon.

 

Efter arbejdet

Vil du modtage en klarsynslæsning om hvad talismanen støtter dig i.

Pris og Praktisk ved offline deltagelse

Offlinepris: Prisen for at deltage på en af vores ture uden fysisk tilstedeværelse er 199,-

 

Du tilmelder dig ved at tilmelde dig turen i shoppen og vælge “Deltagelse i energien”

En smagsprøve på energien

I videoen modtager du en kort healing fra Store Blåkilde. Når du er med på turen eller offline vil energien åbne sig anderledes i dig og blive integreret på et dybere plan.